SandnessjøenEventLogoturkis.png

ARRANGØR

Vi har et tett samarbeid med næringslivet i Sandnessjøen og er ansvarlig arrangør for en rekke store og små byarrangementer. 

Vi jobber med alt fra planlegging, markedsføring, ideutvikling og gjennomføring av arrangementene. 

Vi har over ti års erfaring med tv-produksjoner og eventer. Vi legger vår sjel i at kunden skal bli fornøyd og streber etter profesjonalitet i alle ledd. Ingen utfordring er for stor, og ingen arrangementer er for små.

 

Vi tilbyr personlig service og tar hånd om hele eller deler av organiseringen av ditt event, slik at du kan konsentrere deg om de som er viktige for deg; de besøkende.

Vi kan blant annet hjelpe deg med:

•    Kurs og konferanser

•    Jubileum

•    Lanseringer

•    Messer

•    Firmaeventer

-    Private arrangement som julebord, utrdrikningslag etc. 

VM i krabbefiske har blitt arrangert siden 2004 i Sandnessjøen. I 2019 tok vi over arrangementet og vi gleder oss til å utvikle denne folkefesten videre. 

Sandnessjøen Event er både hovedarrangør og teknisk arrangør på dette arrangementet.

I år arrangeres verdensmesterskapet 10.-12.september. 

VÅRE ARRANGEMENTER

Vi er stolte over å kunne si at Båtmessa vår er Nord-Norges største båtmesse.  I år fyller messa hele 20 år og det er gledelig å se at messa stadig vokser og blir mer populær. Vi får besøk av utstillere fra hele landet. 

I år arrangeres messa 7.-10.mai. 

Sigridkongressen er en kvinnekongress på Helgeland, nærmere bestemt i Sandnessjøen. Kongressen ble for første gang arrangert i 2007 med Christine Koht som konferansier. Siden den gang har kongressen vokst og blitt et viktig signalarrangement i byen. 

Kongressen har i alle år hatt godt belegg, som følge av kvalitet og variasjon i programmet. 

I tilknytning til kongressen arrangeres Sigrid-dager i og gründervorspiel i byen. Sandnessjøen Event er teknisk arrangør på Sigrid-dager og gründervorspiel. 

Julegata

I samarbeid med Alstahaug Næringsforening arrangerer vi julegrantenning og julegata i Sandnessjøen. Sandnessjøen Event er ansvarlig for gjennomføringen, markedsføring og rigging. 

Samarbeidspartnere:

AlstahaugNæringsforeningLOGO.png
HelgelendingenLOGO.png
iSandnessjøenLOGO.png

Torolf Kveldulvsons gt. 39 

8800 Sandnessjøen

2020 Sandnessjøen Event